Ons team

Benieuwd met wie u de strategie gaat bepalen of wie voor u het grafisch ontwerpen op zich neemt? Maak dan kennis met ons team.

Hallo ik ben Ed, Brabander in hart en nieren. Mijn passie is babbelen over strategie en advies geven op het gebied van media. Ruim 30 jaar geleden begon ik met oude media en sinds de komst van nieuwe media heb ik me ook hier helemaal op gestort. Mijn achtergrond? Ik heb bij verschillende uitgeverijen sales- en marketingfuncties vervuld, en met de opgedane ervaring heb ik tien jaar geleden Matched Media opgericht. Binnen Matched Media ben ik uw vaste contactpersoon. U kunt met vragen altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

O, en heb ik al gezegd dat ik uit Brabant kom?

  

Hoi, ik ben Yvon. Al van kleins af aan zijn de pen (nu ook muis) en ik onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik ben van het soort dat zich ergens in vastbijt en niet meer loslaat voordat het gewenste resultaat er ligt. Perfectionistisch en ongeduldig tegelijkertijd, wat een flinke dosis gedrevenheid met zich meebrengt.

U kunt voor het offline stukje bij mij aankloppen voor (grafische) vormgeving, opmaak van documenten en het realiseren van verschillende soorten drukwerk. Daarnaast kan ik op online gebied ook het een en ander voor u betekenen. Ik zorg voor een sterk design van online campagnes en maak ontwerpen voor websites en social media. Een complete huisstijl maken? Eitje. Een catalogus in elkaar zetten? Geen punt. Online campagnes? Kom maar op. 

Alhoewel Ed mij het liefst ziet als import-Brabander, ga ik toch echt elke dag weer terug naar het mooie Weert. En ja Ed, dat ligt in Limburg! Mijn emailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

  

Hallo, ik ben Richard. Ik ben eigenaar van ‘Getting Social’. Wat ik dan op deze pagina doe? Ik werk heel nauw samen met Matched Media en dit zorgt ervoor dat ik onderdeel ben van het bedrijf. Ik ben digitaal marketeer en gespecialiseerd op het gebied van social media. Ik geloof in een online-offline samenwerking en denk dat daar veel winst te behalen valt. Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  

Hoi ik ben Lonneke, een derdejaars studente Communicatie- en Informatiewetenschappen met een passie voor taal, tekst, online communicatie en alles wat daar bij komt kijken. Het zal daarom geen verrassing zijn dat ik mezelf de tekstschrijfster van Matched Media mag noemen. Naast mijn studie en werk leid ik ook een actief studentenleven in het Brabantse Tilburg. Kortom: mij zul je niet snel stil zien zitten! Heb je een vraag aan mij? Stuur dan gerust een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  

Aangenaam, ik ben Lars, partner bij Matched Media. Als rasechte Limburger ben ik verantwoordelijk voor de zuidelijke tak van het bedrijf, namelijk: Matched Media Limburg. Na mijn studie ben ik vrijwel direct in de mediabranche terecht gekomen en het is me toen al duidelijk geworden dat ik hier ook niet meer wegga. Inmiddels heb ik 15 jaar ervaring in media-advies, en dat gaat alleen nog maar meer worden.

Ik kan mezelf omschrijven als kalm, gezellig (zuiderling hè!) en doelgericht. Dit laatste komt vooral in mijn werkwijze ook aan bod. Ik houd van een open en eerlijke relatie met klanten, waarbij het zoeken naar de juiste oplossing centraal staat. Wat ik hiermee bedoel? Meer rendement voor de klant en een betere positie op de markt.

Zullen we eens kennismaken om te bespreken hoe we dit voor u kunnen bewerkstelligen? Mijn e-mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ; ik hoor graag van u!

  

Hallo ik ben Hanneke. Met mijn achtergrond als grafisch ontwerpster en brede interesse, voel ik mij erg thuis binnen het bedrijf. Ik ben een “pietje precies” en dat komt goed uit bij het werk dat ik doe. Ik houd mij vooral bezig met de administratie van Matched Media. Dus als u een factuur van ons krijgt, komt deze meestal van mij af. Als sparringpartner van Ed denk ik mee bij het ontwikkelen van campagnes of nieuwe uitingen voor klanten, zodat deze van een zo breed mogelijke kant belicht kunnen worden. Tot slot kan het bijna niet verrassend meer zijn dat mijn roots in Weert liggen, maar in tegenstelling tot anderen binnen het bedrijf, ben ik al op jonge leeftijd naar Eindhoven verhuisd.

  

Hallo, ik ben Frans. De nieuwste aanwinst maar ook d’n oudste van het team. De drukinkt krijg ik niet meer van mijn vingers omdat ik al vanaf mijn 20e levensjaar bij de krant heb gewerkt als advertentievertegenwoordiger en media adviseur. Ook ben ik tussentijds 6 jaar zelfstandig ondernemer geweest; ook om te weten wat er aan de andere kant van de onderhandelingstafel leeft. Ik ben ter versterking van het team van Matched Media gekomen voor regio Peelland. Dat is ook het gebied waarin ik altijd werkzaam ben geweest.

Ik ben er ook trots op om te zeggen dat ik een geboren en getogen Helmonder ben. Het is voor mij belangrijk om te weten waar u als ondernemer naar toe wilt en hoe we samen zo efficiënt mogelijk uw doelstellingen bereiken. Onze uitdaging is om in de steeds veranderende wereld van communicatie de meest efficiënte route te vinden om uw doelgroep te bereiken. U krijgt de hulp van het team van Matched Media en met mijn 35 jarige ervaring als media adviseur gaat dat zeker lukken. Door inleving in uw situatie en wensen en met de inbreng van ons hele team komen we samen tot het maximaal haalbare resultaat. Daar ben ik van overtuigd. Nu u nog. Gaat u met mij de uitdaging aan? Bel of mail me dan voor een persoonlijk gesprek 06 25179035, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

  

Hoi ik ben Isis, een Brabants tweedejaars student media en evenementenmanagement. Ik ben een mensgericht, sociaal persoon die creatief is in denken en handelen. Als Brabander ga ik me bezig houden op het gebied van social media en alles daar om heen. Als echte teamspeler geloof ik in de kracht van samenwerking, dat kan leiden tot een top resultaat. Zin om eens te sparren over de ultieme content strategie? Mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

  

Hallo mijn naam is Dominique, een creatieve duizendpoot. Tijdens mijn studie mediavormgeving op het SintLucas heb ik kennis gemaakt met Matched Media. Een snel babbeltje of zakelijk advies, er ontstond een match tussen Matched Media en mij. Momenteel studeer ik Advanced Business Creation aan hogeschool Avans te ’s-Hertogenbosch, om mijn kennis te verbreden. Waarom ik bij Matched Media werk? Als mediavormgever ondersteun ik de lopende projecten en werk ik daarnaast ook aan nieuwe projecten. 

Als bourgondische Bosschenaar breng ik de brabantse gezelligheid met me mee, dus kom maar op met die vrijmibo’s! Voor de limburgers binnen Matched Media, Bossche bollen zijn echt wel lekkerder dan die Limburgse vlaai ;)

 

grafisch ontwerp drukwerk reclamemateriaal logo huisstijl verpakking website visitekaartje folder brochure briefpapier fotobewerking sticker flyer advertentie nieuwsbrief spandoek communicatieadvies vlag banier reclamebord makelaarsbord autobelettering apps reclamezuil socialmedia branding tijdschrift mailing boeken poster banner